Mistrovský titul z Team Racingu opět pro tým YC BAD LUCK

08.11.2009 23:50

Letos jsme s Veronikou byli členy týmu YC Bad Luck a podíleli jsme se na obhajobě titulu z minulého roku. Závod se nám vydařil a i přes dramatický závěr si můžeme přidat další titul do sbírky... :)

převzato z www.cere.cz:

S mírnými přestávkami foukal až do finále slabý SV vítr do 3m/s. Kvůli časovému skluzu ze soboty musel hlavní rozhodčí Marek Pavlovský zrušit "pavouka odspoda", kdy i poslední tým ze skupin může nakonec zvítězit, pokud vyhraje všechny jízdy. Takže po odjetí soubojů ve skupinách startovali pouze nejlepší 4 týmy v semifinále. Vítěze těchto soubojů čekalo závěrečné finále. Souboj o třetí místo a bronzové medaile získali „Kluci s holkama a kluk s klukem“ (P.Fiala, L.Mrzílková, H.Jedlička, M. Kořanová, J.Verner, E.Plhoň) nad „Go Yacht Be Free“ (T.Vika, V.Živná, D.Hájek, T.Hájek, V.Volf, M.Brožek). Finále bylo napínavé – po dvou jízdách nerozhodně! „YC Bad Luck“ však jeli tvrdě na obhajobu mistrovských titulů z minulého roku a poslední match dojeli v součtu 6! Stříbro tedy bere „Pobřeží lihoviny“ v sestavě T.Vaidiš, E. Matoušková, J.Kittler, L. Svoboda, R.Smetana, M. Mertlová. Velkou cenu Prahy zvedl nad hlavu team leader P. Sklenář, kterému letos pomohli k vítězství K.Janderová, J.Kozelský, T.Žilková,V.Fenclová a M.Schwarzová!!!

Ředitel závodu F. Bauer poděkoval všem závodníkům a celému realizačnímu týmu, především rozhodčím a upírům, kteří na rozdíl od závodníků musí vydržet na vodě po celý den! Samozřejmě také hlavnímu sponzorovi MČR firmě AVAR YACHT, která dodala věcné ceny. V galerii SCM je několik málo fotek! tm

Zpět

Vyhledávání

SailFaster.cz © 2009 Všechna práva vyhrazena.